ESPAÑOLCATALÀ ENGLISH

Visitant aquesta web podreu fer-vos una idea bastant aproximada del meu estil i de les possibilitats que té en diferents àmbits creatius.

En els apartats que hi trobareu veureu una mostra de treballs prou representatius de la secció. Tot i així, la intenció és anar renovant periòdicament el mostrari per tal de fer-lo més extens.

Si crieu que us convindrien més imatges, rebre més informació o plantejar un tipus d’encàrrec especial, podeu posar-vos en contacte amb mi sense cap compromís.

Gràcies i que en gaudiu !
 


 L'ARTISTA

 QUADRES

 CARICATURES

 PUBLICACIONS

 HABITACIONS

 FARANDULA

AGENDA

De dilluns a divendres de 2/4 de 6h a 1/4 de 9h del vespre estic a l'Escola Municipal d'Expressió d'Olot on dono classes d'il·lustració i còmic .

El 17 d'abril d'enguany es va presentar el conte "L'ALIGA I EN XEC PUÇA" de la col·lecció de la Faràndula. El va escriure la Dolors Arqué i jo el vaig il·lustrar.

El passat 22 d'octubre es va inaugurar la part tematitzada amb la faràndula olotina de l'hotel La Perla en motiu del seu 40 aniversari. La decoració és feta amb personatges meus de las faràndula.

El proper 12 de novembre a les 12 del mig dia es presentarà el conte "1911" de la col·lecció de la faràndula. L'ha escrit en Josep Reixach i jo he fet les il·lustracions.

També el mateix 12 de novembre però a les 7 del vespre s'inaugurarà unes exposicions i jornades sobre el còmic "VINYETES A OLOT un novembre de còmic" en que els alumknes de l'Aula d'il·lustració i còmic han realitzat unes figures d'ambientació.

Distribuït per: Micrologic SLU